Pretraži ovaj blog

utorak, 15. srpnja 2014.

Razvoj poslovnih vještina

Prošlo je vrijeme kad smo mogli čekati da se dogodi neko čudo pa da se preko noći promijeni poslovna situacija... Čarobni štapići još uvijek ne postoje! Utjecajem krize mnogi znaju da se sami moraju pokrenuti i organizirati svoj život... Već se dugo priča o tome kako je pogrešno čekati da se netko ili nešto promijeni da bismo mi ostvarili svoje poslovne ciljeve. Danas je poduzetnost presudna za uspjeh u mnogim područjima života. A. Jackmann definira poduzetnost kao vrstu ponašanja kakvu možemo odabrati kada smo u dodiru s drugim ljudima. To je i stanje uma koje odražava naše stavove, vjerovanja, vrijednosti i samopoštovanje. Poduzetnost je ukorijenjena u visokoj razini samopoštovanja i to je ponašanje koje će nam najvjerojatnije omogućiti rezultate kakve želimo, iako nam ne jamči da ćemo uvijek dobiti ono što hoćemo. Nije uvijek lako biti poduzetan!

Međutim, još je gore ostati nezadovoljan na starom mjestu!!!

Ukoliko ste i sami na nekoj prekretnici, željeli biste definirati nove ciljeve ili se bolje prilagoditi promjenama na tržištu, pridružite se 11. generaciji polaznica verificiranih programa usavršavanja Poslovnog učilišta Filaks.
Upisi su u tijeku, uz posebne uvjete za rane prijave. Više na: Filaks

Ako do sada niste susreli nikoga tko je već bio na nekoj našoj edukaciji ili još niste upoznati s našim uslugama, potražite nas i na: www.facebook.com/filaks

Vidimo se!