Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

Elena Cvjetković - 90 minuta s uspješnim ženama (9/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Kristina Ožbolt spomenula je da se divi nekoliko žena, ali za ovu priliku, prva na listi joj je Elena Cvjetković. Ovako je opisala Elenu: "Pleše, ne onako kako je to njena majka zamišljala. :)
Uvijek vedra i lepršava, raduje se sa svima... Često citira izreku " Walk you talk/ Čini što govoriš". I trudi se živjeti i raditi u skladu sa njom. Elena s velikim zanosom, kao coach, pristupa u osnaživanju svojih klijenata sa ogromnom dozom ljubavi i pažnje. Ima preko 20 godina iskustva u korporativnom svijetu i 8 godina iskustva kao poduzetnica, vlasnica i direktorica prve hrvatske coaching tvrtke "Misliona". Bavi se poslovnim i osobnim coachingom te osmišljava i izvodi visoko interaktivne treninge " mekih vještina" za korporativne klijente. Piše tekstove i kolume za brojne časopise, portale i sudjelovala je u nizu uspješnih projekata. Sve to je dirnulo, pokrenulo i osnažilo mnoge ljude... Voli ljeto, ljude razlićitosti ali i pustinje ovoga svijeta, (u većinu je zarila nožne prste) i ima čvrsti plan obići baš sve. Dajem si pravo da za Elenu kažem - Zbog nje ovaj svijet postaje ljepši." Čestitke Eleni na uspješnom radu, a Kristini na lijepoj preporuci.