Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

Jelena Pešut - 90 minuta s uspješnim ženama (1/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Posebno sam zadovoljna što je prva prijava stigla od muškarca. Miroslav Skender izjavio da postoji nekoliko žena kojima se divi. No, ovaj put je "nomirnirao" svoju zaručnicu Jelenu Pešut. Miroslav kaže: "Divim joj se zbog energije koju ima, volje da dođe do cilja. Divim joj se na svemu što je postigla, između ostalog stvorila je divno poduzeće sa zadovoljnim zaposlenicima u kojem pomažu klijentima da se osjećaju bolje, budu zdraviji, bolje izgledaju i bolje se osjećaju. Fascinantno je za vidjeti to da ona ne radi samo na fizičkom tijelu nego pomaže klijentima da napreduju duhovno i emocionalno. Naravno, to ne bi išlo da i ona sama ne radi na sebi i to sa ogromnom voljom i odlučnošću. Predivna je partnerica s kojom mogu podlijeliti sve, jako puno stvari radimo zajedno i uživamo u njima. Bez nje moj život ne bi imao tako puni okus." Za kraj, Miroslav se našalio: "Još jednu njenu osobinu moram posebno pohvaliti, ima odličan ukus za muškarce :)"
Što možemo dodati?! Lijepo je kad muškarci toliko vole svoje žene (zaručnice, djevojke i partnerice)... I za kraj, Jelena je "gazdarica" u https://www.facebook.com/Vjezbaonica