Pretraži ovaj blog

četvrtak, 5. studenoga 2015.

Nataša Magdalenić Bantić i Silvija Šeparović - 90 minuta s uspješnim ženama (48 i 49/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Elizabeta Smolčić poslala nam je sljedeću preporuku:
"S osobitim zadovoljstvom nominiram prekaljene novinarke Natašu Magdalenić Bantić (freelancer) & Silviju Šeparović (Yammat FM), a svatko tko je davnih dana slušao 101-icu, zasigurno se ih sjeća iz Week Reporta-a, emisije koja bez njih ne bi bila to što je bila. A bila je fenomenalna! :)
Ovih dana, objavljen je njihov prvijenac, knjiga Njenih prvih 20-ak, koju mnogi nazivaju i „publicističkim kapitalcem koji čitko, pitko i britko dočarava što se, kako i zašto (u) Hrvatskoj događalo od 90-ih na ovamo.“
Kao što Nataša i sama kaže, knjiga sigurno nije, neće i ne mora biti po volji svima, ali je zasigurno riznica vrijednih podataka i informacija priličnom mukom skupljenih i pretočenih na nekoliko stotina stranica, i za sad jedina tog tipa na tržištu.
Nataša&Silvija, čestitam od srca! Ovo je zbilja lijepo postignuće. Vidimo se u Tvornici, 13.11.2015.g. na promociji knjige."
Čestitke Nataši i Silviji i od mene, a Elizabeti zahvaljujem na lijepoj preporuci! :)