Pretraži ovaj blog

petak, 2. svibnja 2014.

Poduzetnički menadžment

Poslovna edukacija je često vezana za školsku godinu pa obično završava u lipnju zajedno sa svim onim praznicima i produženim vikendima koji nas čekaju na početku ljeta. U rujnu, često dobijem pitanje zašto nisam organizirala nešto i preko ljeta, jer puno ljudi ostane u Zagrebu još u srpnju. Kako me je obuzeo entuzijazam i volja, kreirali smo ponudu za srpanj, u večernjim satima. To je prilika za one koji na godišnji idu u kolovozu ili uopće ne idu na godišnji da usvoje znanja i vještine koje su im potrebne za vlastiti biznis ili vođenje malog biznisa za nekog drugog.

Pokretanje vlastitog poduzetničkog projekta i poslovanje u malom poduzetništvu donosi niz prednosti. Poduzetnicima je posebno važna neovisnost koju imaju u kreiranju strategije i taktike na tržištu. Poduzetnik je sam sebi direktor, samostalno odlučuje, zapošljava, organizira poslovne aktivnosti i provodi ih. Iako se često misli da je za uspjeh dovoljno krenuti sa zanimljivom idejom ili projektom i kontinuirano izvršavati svoje obveze – praksa je pokazala da je to vrijeme zaista prošlo.

U devedesetim godinama prošlog stoljeća, na tržištu koje se tek razvijalo, bilo je lakše ostvariti uspjeh jer je postojala rastuća potražnja za različitim kategorijama proizvoda i usluga. Danas, na zasićenom tržištu, gdje je sve već poznato i pristutno i kada konkurencija ne miruje, uspjeh ostvaruju poduzetnici koji promišljaju o poslovnim aktivnostima, istražuju tržište, kreiraju strategiju, kvalitetno provode planirane aktivnosti te se prilagođavaju kontinuiranim promjenama ponašanja potrošača.


Ljetna akademija poduzetničkog menadžmenta

Pripremite se za pregršt savjeta i novih ideja iz Vedre kuće znanja! Sudjelujte u stručnom programu, usavršite znanja, ostvarite konkretne rezultate i pridružite se društvu izvrsnih!

Program edukacije je namijenjen svima koji nastoje kontinuirano pratiti trendove u poslovnom planiranju i upravljanju, a uključuje sve potrebne alate, praktična znanja i dokazane metode za uspješno kreiranje potražnje na tržištu za svim kategorijama proizvoda i usluga.

Ljetna akademija poduzetničkog menadžmenta slijedi 4 osnovna kriterija:
1. Izvrsnost
2. Vladanje poslovnim strategijama i metodama
3. Inovativnost
4. Usmjerenost kupcu ili klijentu.

Akademija je namijenjena svima onima koji žele kreirati i razvijati uspješne poslovne strategije, kao i uspješno obavljati svakodnevne poslovne aktivnosti u odnosu sa suradnicima, poslovnim partnerima, dobavljačima, članovima tima, kupcima i klijentima.

Više informacija potražite na ovom LINKU.