Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

Marina Bolanča - 90 minuta s uspješnim ženama (2/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Marina Bolanča je uspješna žena koju je predložila, istaknula i pohvalila Željka Tihomirović u svojoj poruci i tom prilikom istaknula: "Kad govorimo o uspješnim ženama, nije baš jednostavno opisati čime se bavi jer uspješna se žena bavi svime. Naravno, često ima poslovnu karijeru u kojoj je već tko zna koliko puta pokazala i dokazala da za nju nema prepreka i kada bi postojala još koja stepenica već bi se na nju bila popela. Još češće je majka, domaćica, supruga, snaha, šogorica... Veze, šiva, štrika, slika, trči, rola, bicikla, peče ćupove od gline... No za mene je uspješna žena Marina Bolanača koja je prije svega pozitivna, duhovita i što je najvažnije zadovoljna. Ona je gotovo sve od gore nabrojanog, (dobro možda ne štrika), odlučna i pametna i vrlo hrabro se usred krize otisnula u žensko poduzetništvo i sada upisuje još jednu recku na dršku pištolja (ovo je figura, lijepo molim) vodeći svoju agenciju. Way to go, Marina!"
Pohvaljujemo Marinu i želimo joj još puno uspjeha, a Željki zahvaljujemo na dostavljenim informacijama i ovakvoj lijepoj (i od srca napisanoj) preporuci!