Pretraži ovaj blog

srijeda, 15. srpnja 2015.

Vlatka Kuzmić - 90 minuta s uspješnim ženama (33/90)


Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Vlatka Kuzmić diplomirala je na Filozofskom fakultetu, a u Poslovnom učilištu Filaks je završila verificirani program usavršavanja Specijalist za prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga. Trenutno završava MBA University of Bradford, School of Management. Od 2001. godine u suradnji sa suprugom Miroslavom Kuzmićem vodi obrt za prodaju i proizvodnju Annapurna, smješten u Sv. Nedelji. Annapurna se bavi proizvodnjom ekoloških proizvoda na bazi soje i pšenice. Annapurna iza sebe ima više od desetljeće iskustva u ekološkoj proizvodnji.Vjeruju da poboljšanjem kvalitete prehrane možemo utjecati na kvalitetu cjelokupnog našeg života. Proizvode hranjive, ukusne, zdrave i cjelovite proizvode. Annapurna posjeduje Eko znak, Vegan znak, upisani su u Zlatnu knjigu istaknutih hrvatskih obrtnika 2003, Zlatnu knjiga najboljih hrvatskih poduzetnika i managera 2010., dobili su nagradu za Najuspješnijeg poduzetnika u 2010., upisani u Zlatnu knjiga najboljih hrvatskih poduzetnika i managera 2013., osvojili su nagradu Najuspješniji poduzetnik u 2013. i certificirani su ekološki proizvođač.

Čestitam Vlatki na uspjehu, hrabrosti da se bave proizvodnjom hrane, brojnim znanjima koje ima i želji za kontinuiranim usavršavanjem.