Pretraži ovaj blog

četvrtak, 16. srpnja 2015.

Nadja Skazlić - 90 minuta s uspješnim ženama (34/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Tončica Čeljuska poslala je preporuku za Nadju Skazlić.
Nakon desetak godina pedagoškog rada i više od dvadeset godina poduzetništva, bogatog životnog iskustva, promjena i izazova te brojnih edukacija, Nadja Skazlić živi život kakvog želi i pomaže drugima koji to žele: vodi školu osobnog razvoja Novi Život Nova Ja koja se bavi osnaživanjem žena koje žele uzeti život u svoje ruke. Unutar toga, osim redovnog programa Osobni razvoj, nudi i poseban program Nakon prekida: pomaže ženama koje se ne snalaze nakon razvoda ili prekida veze. Vodi grupe i individualne terapije/savjetovanja, retreate (višednevne intenzive) te radionice u Zagrebu, Puli, Splitu, Velom Lošinju. Također vodi sistemske konstelacije te izlete s meditacijama i energetskim vježbama po raznim lokacijama u prirodi. Na web stranici www.nadja.hrpiše i blog, gdje govori o temama iz osobnog razvoja u kojima se čitateljice redovito prepoznaju.
Taj je koncept izronio iz brojnih resursa: učiteljica u osnovnoj školi, 22 godine u vjenčanoj industriji - kao direktorica tvrtke, direktorica marketinga, PR - odnosi s javnošću, Art direktorica, izdavač i urednica web portala i više web stranica te tiskanih publikacija, raznih vrsta dizajna (modni dizajn, cvjetni dizajn, web dizajn, grafički dizajn, produkt dizajn). Godinama se bavila produkt fotografijom i stylingom te copywritingom, također vodila seminare o tome te o osnovama marketinga. Tu je i rad u turističkoj industriji. Također, organizatorica je velikih međunarodnih susreta i festivala.
Velik utjecaj na njen rad imaju i razne edukacije i životni stil: godine učenja i življenja makrobiotike, plesanja orjentalnog plesa, salse, 5Ritmova, razne vrste masaža i body tehnika (Thai, Theta, Bioenergetika), život u skladu s prirodom, permakultura...
Uživa u novim izazovima, hedonist je po prirodi (Lavica u podznaku :)), voli zanimljive ljude, mjesta, situacije, umjetnost, dobre knjige, finu hranu. Voli planinarenje, jedrenje, skijanje ... Njena Unutarnja Djevojčica obožava bicikl i kujicu Nani, a odrasla Nadja je najsretnija kad pleše. Ili možda kad putuje? Ili na Velebitu? Ili ipak kad putuje? Ili...
Sve to ugrađuje u svoj posao i uživa u tome. Polaznice njenih programa su visokoobrazovane žene koje znaju što hoće, ali im lakše ide kad je netko uz njih. Kombinirajući razna iskustva i tehnike pronalaze lakši put do željenog stanja. Nadja to ne čini za njih, već ih podržava da to učine same i uzmu u svoje ruke i one dijelove života koji su trenutno na čekanju.
Bravo Nadja i puno hvala Tončici na divnoj preporuci!