Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 10. kolovoza 2015.

Emilija Čudina - 90 minuta s uspješnim ženama (35/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Mia Cukrov poslala je poruku u kojoj preporučuje svoju prijateljicu Emiliju: "Emilija Čudina je fizioterapeutska tehničarka s dozvolom za samostalan rad, a trenutačno je studentica 2. godine Visoke škole za inspekcijski i kadrovski menadžment u pomorstvu.
Predsjednica je udruge Savez za grad, a već drugi mandat i predsjednica Udruge privatnih iznajmljivača smještaja trogirske rivijere preko koje se mnogo angažirala u području turizma da bi pomogla u podizanju kvalitete privatnog smještaja i samih iznajmljivača na navedenom području. Prošle i ove godine je bila voditeljica projekta ''Obrazovanjem do kvalitete'' u sklopu kojeg su privatni iznajmljivači trogirske rivijere besplatno pohađali tečajeve engleskog jezika i informatike te poslovne edukacije koje su važne za njihovu djelatnost.
Emilija je i sama privatni iznajmljivač te već nekoliko godina uspješno vodi cjelokupno poslovanje obiteljskog privatnog smještaja Villa De Chiudi te radi na recepciji u sklopu objekta.
Još jedna poveznica u turizmu prati je kroz rad za tvrtku Rental Bloom iz Londona u kojoj zadnjih nekoliko mjeseci radi kao Brand Ambassador te pronalazi smještajne jedinice koje tvrtka potom oglašava na svjetskim tržištima.
Emilija se aktivno služi engleskim, talijanskim i španjolskim jezikom, a pasivno njemačkim, portugalskim i ruskim te trenutačno uči francuski jezik.
Također posjeduje diplomu Ekonomskog fakulteta u Splitu za voditelja turističke poslovnice.
U ranijoj mladosti se aktivno bavila košarkom i tenisom te glumom i pjevanjem u zborovima i ženskoj klapi.
Vlasnica je nekoliko certifikata sa edukacija iz područja turizma, priznanja sa natjecanja iz područja glume te košarkaških medalja.
Ima izraženu notu socijalne osjetljivosti koju pokazuje sudjelovanjem u mnogim humanitarnim akcijama, a prošle godine je postala i UNICEF-ov čuvar djetinjstva. U slobodno vrijeme voli čitati knjige, putovati i družiti se sa prijateljima. Svi koji Emiliju jako dobro poznaju mogu je opisati kao ambicioznu, hrabru i uvijek spremnu pomoći drugima."
Hvala na predivnoj preporuci, a Emiliji želimo i dalje puno uspjeha u svim područjima života!