Pretraži ovaj blog

nedjelja, 25. listopada 2015.

Anica Čarapić - 90 minuta s uspješnim ženama (43/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Anica Čarapić ima 30+ godina, završila je srednju tekstilnu školu u Varaždinu, a prije 10 godina je došla u Zagreb iz rodnog Varaždina gdje živi s mužem i sinom od 9 godina.
Bavi se izradom veselih torbica zbog kojih će vas zaustavljati na sred ceste.
Svoju kreativnost počela je razvijati prvo s izradom nakita od sitnih perlica pa je nakon nekog vremena shvatila da joj se mašta toliko razvija da jednostavno mora to pretočiti u nešto od čega može i živjeti te je počela osmišljavati i dizajnirati ženske torbice i to posebno za mame. Znala je da mame obično sve daju za svoju djecu pa je nekako htjela da malo i sebi priušte trenutke zadovoljstva. Žene općenito vole torbe i nekako su se tu stvari jednostavno poklopile.
To je krenulo prije 2 godine. Sa suprugom je otvorila firmu i počeli su normalno raditi i živjeti od svog rada. Okusila je onu poslovicu koja kaže : „Ako radiš posao koji voliš – ne radiš ni jedan dan”. Svaki dan se probudi s veseljem i ide u svoju radionicu i radi ono što voli. Jako je zadovoljna i potvrđuje ono što kaže njena prijateljica: “Kad je mama sretna – svi su sretni!”

Njene kreativne i vesele torbe možete potražiti i naručiti na: http://www.carapica.hr/