Pretraži ovaj blog

srijeda, 18. studenoga 2015.

Kako živjeti i zarađivati od onoga što volimo

Bez obzira jeste li na početku svoje karijere ili ste već daleko odmakli, dođe trenutak kad pomislimo: "Je li zaista moguće uživati u poslu svaki dan i od toga zarađivati i živjeti?! Ne životariti! Živjeti punim plućima!". Mnogi su skeptični kad dođe red na tu temu, jer su nas učili da moramo vrijedno raditi, što je često i vrlo naporno, da trebamo biti poslušni i čekati svoj dio kolača ili nagradu. Tako naučeni, prebacili smo to ponašanje u svoju odraslu dob i često nismo dobili ono što smo zaslužili.

Ako vam je toga dosta i spremni ste napraviti veći obrat u svom poslu ili karijeri ili ste jednostavno znatiželjni da vidite koje su vam mogućnosti, pridružite nam se na 6-satnoj radionici (školski sati) u Vedroj kući znanja.

Teme radionice:
  • Muči li vas neugodna statistika (postotak onih koji ne uspiju, postotak onih koji propadnu, godine, iskustvo ili nešto drugo...)? Postoji rješenje!
  • Znate li kako funkcionira planiranje, postavljanje ciljeva i organizacija posla? Postoje znanja koja možete naučiti!
  • Poznajete li strategije i taktike nastupa na tržištu? Postoje vještine koje možete usvojiti!
  • Što ako uopće niste sigurni u kojem smjeru da krenete? Postoji način da to saznate!
  • Što ako biste napravili neku promjenu, jer se sada ne nalazite u povoljnoj situaciji? Poznate su tehnike pomoću kojih možete saznati koja promjena bi vama najviše odgovarala!
  • Što ako niste sigurni jeste li vi uopće sposobni za promjene? Svatko jest, samo treba pronaći odgovarajuće korake po kojima će ići i uz vlastitu kreativnost, stvoriti vlastite puteve!

Ništa nije nemoguće. Svi možemo postići ono što zaslužujemo!

Ako imate volje i vremena uložiti trud u rad na ovoj radionici, pozivam vas da se prijavite na elvira@filaks.hr

Promjene su moguće i događaju se svaki dan, odlučite djelovati i uzeti život u svoje ruke!



Informacije o radionici:

Datumi održavanja: četvrtak, 10. prosinca od 12.00 do 17.00 ili petak, 11. prosinca 2015. od 17.00 do 22.00 (molimo odaberite termin koji vam više odgovara)

Mjesto održavanja: Filaks, Gjure Szaba 4, prizemlje desno, Zagreb (okretište Črnomerec)

Predavačica: dr. sc. Elvira Mlivić Budeš

Dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je konzultantica za razvoj poslovnih vještina, poslovna motivacijska trenerica i savjetnica za uspjeh u tvrtki Filaks. Diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a titulu doktora znanosti stekla je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Nakon pozicija u srednjem menadžmentu različitih organizacija, odlučuje se za poduzetničku avanturu i već 14 godina uspješno vodi dvije organizacije. Autorica je brojnih priručnika, kolumnistica u časopisima i na portalima te glavna urednica na novom portalu za žene www.obiljka.com

Vjeruje da svatko može postati ono za čim čezne. Nije joj cilj postati uzor ili primjer, već koristan putokaz na putu prema uspjehu.

Redovna kotizacija: 320 kuna (256 kuna + PDV)

Rana kotizacija za uplate do 1. prosinca: 255 kuna (204 kune + PDV)

IBAN za uplatu kotizacije: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

Kontakt za prijave: elvira@filaks.hr