Pretraži ovaj blog

subota, 5. prosinca 2015.

Marijana Kraljević - 90 minuta s uspješnim ženama (56/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Marijana Kraljević voli život. Kad se predstavlja, kaže da je rođena prije 29 godina, ponosna je teta šestogodišnjaka, obožava svoje prijatelje, dobitnica je Dekanove nagrade, obožava glazbu i meditaciju, voli čitati i prava je ovisnica o društvenim mrežama. Optimist je i pozitivac, jednostavno zaljubljena u život, a to postiže radom na sebi. Nekima to zvuči kao obična fraza, ali kad život nekoga baci na dno ta obična fraza postaje životna misija.
Imala je problema sa želucem i štitnjačom, a te borbe su je godinama unazadile. Prošla je strahove i nadanja u bolnici i sve je morala sama, a tada je bila i razočarana nakon što nije završila studij koji je htjela. Operirala je srce, a sve to dok je njena mama bila na kemoterapiji u isto vrijeme. Međutim, došao je obrat, pojavila se snaga, želja da i dalje živi i došlo je do mnogih koraka koji su je vukli naprijed. Danas i dalje studira, vjeruje u cjeloživotno učenje, pomaže ljudima, radi i živi punim plućima. Bravo Marijana na tvom optimizmu i želji da pokažeš ljudima kako je život lijep!