Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 22. lipnja 2015.

Ivana Pavičić - 90 minuta s uspješnim ženama (21/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Od Mirele Španjol Marković stigla je preporuka za Ivanu Pavičić: "Ivana je mlada žena koju cijenim zbog njezinog holističkog pristupa zdravlju, otvorenog i blagog pristupa ljudima, razumijevanju života i duhovnosti i to sve a još nema ni 30 godina... Mislim da treba promovirati mlade žene pa evo i mog doprinosa tvom izvrsnom projektu..." Hvala dragoj Mireli na lijepoj preporuci, a Ivani želim još puno ostvarenih ciljeva.

Ivana Pavičić je začetnica holističke detoksikacije i osnivačica Origo centra - prvog specijaliziranog centra za holističku detoksikaciju u Hrvatskoj. Ivana je od malih nogu bila ekspert za čišćenje. Vrlo rano je shvatila da u svemu što postoji, postoji nešto više i da sav višak između, za jasnu i zdravu „sliku“ treba eliminirati. Voli prirodu, drevnu medicinu američkih Indijanaca, životinje, biljke i knjige.
Njeno putovanje počelo je nakon završenog medicinskog obrazovanja. U potrazi za vlastitom svrhom i istinskim životnim pozivom, nastavila se usavršavati na osobnom, duhovnom i profesionalnom putu. Ova mlada žena, svoju je strast prema drevnoj mudrosti i modernoj znanosti pretočila u svoj životni poziv gdje je pritom fokus stavila na zdravlje čovjeka i život u cjelini.
Inspiracija joj je od samih početaka bio medicine wheel, kotač sa skupom simbola za razumijevanje čovjeka kao cjeline, te se njime vodila razvijajući nešto drugačiji pristup zdravlju, a sve svoje znanje skupila je na jedno mjesto – ORIGO.
Ivana odlazi i korak dalje, sa svojim okupljenim stručnim timom intenzivno radi na stvaranju sveobuhvatne personalizirane procjene, dijagnostike i plana liječenja na području holističke detoksikacije. Sve što radi, radi sa srcem, a posebno zadovoljstvo joj čini inspirirati druge ljude da učine zdrave i pozitivne promjene u svojim životima. Svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi u šetnji šumama, sa svojim životnim partnerom i 3.5 godišnjom retrivericom Lunom. Za sebe i svoj život često voli reći kako je i sama dio velikog procesa čišćenja: "Zahvalnost je veoma slaba riječ koja tek neznatno može opisati moja osjećanja prema životu i promjenama kroz koje sam prošla i kroz koje i dalje prolazim…”