Pretraži ovaj blog

petak, 10. srpnja 2015.

Barbara Strelar - 90 minuta s uspješnim ženama (29/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Barbara Strelar je ponosna mama, nepopravljivi entuzijast i optimist, samoproglašena ovisnica o self helpu, poduzetnica, diplomirana ekonomistica sa životnim motom: Live and Learn/ Work and Play.

Količina energije u ovoj ženi neopisiva je. U jednom trenutku dogovara posao s japanskim partnerima u drugom vozi svog sina na tenis, a u trećem je možete sresti na Tuškancu kako trenira za polumaraton. Obožava knjige i jezike. Nakon engleskog, francuskog i pomalo njemačkog, trenutno se bori s portugalskim jezikom. Barbara je završila i verificirani program usavršavanja Specijalist za internet marketing u Poslovnom učilištu Filaks.

Voli sport i tenis. Osim što se kao poduzetnica kroz tvrtku BB natura vera bavi se uvozom i distribucijom premium organske kozmetike, uživa u kreativnom izražavanju kroz portal www.CoolKlub.com