Pretraži ovaj blog

srijeda, 1. srpnja 2015.

Dajana Furgala - 90 minuta s uspješnim ženama (26/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Dajana Furgala je direktorica agencije Orbit nekretnine i voditeljica pravne službe koja na svoju listu osobina može s ponosom zakačiti profesionalnost, sposobnost, organiziranost, ozbiljnost, dinamičnost i dosljednost. Dajana sama ističe: „Budući da sam pravnica, ulogu posrednika primarno gledam kao čvrst oslonac za posao kupoprodaje. Osigurati potpuno pravnu sigurnost te našim klijentima pružiti kompletnu uslugu na jednom mjestu bila je moja primarna intencija od osnivanjaagencije 2000. godine do danas."
Sa samo 22 godine odlučila je osnovati agenciju i steći samostanost i neovisnost. Primarni cilj u poslu joj je kreirati kvalitetan odnos s klijentima i zasluženo steći povjerenje u usluge agencije.
Ponosna sam što je u svoj plan cjeloživotnog učenja uključila i Poslovno učilište Filaks i to kroz verificirani program Menadžer/ica u malom poduzetništvu gdje smo se i upoznale upoznale, a kasnije i nastavile suradnju.
Dajana je predivna poslovna žena, majka dvoje djece, odlična menadžerica, vesela i vedra osoba, a istovremeno profesionalna i ozbiljna kada treba. Njena volja i strast u poslu mogu biti uzor mnogima.
Za kraj, iskoristit ću Dajaninu poruku s web-stranice agencije Orbit nekretnine: „S radošću ići svaki dan na posao je stvar koju ne možete platiti apsolutno nikakvim novcem, rekla bih ja i još se nadovezala na D. Trumpa: "Ne gubite vrijeme na posao koji ne volite, strast će vam pomoći da budete učinkovitiji".
Svaka čast Dajana!