Pretraži ovaj blog

petak, 6. studenoga 2015.

Irena Vučinić Sevarika - 90 minuta s uspješnim ženama (51/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Valentina Petrović poslala nam je preporuku za Irenu Vučinić Sevarika koja je otvorila obrt prije 5 godina bez velikih razmišljanja i s minimalnim ulaganjima. Najteže joj je bilo savladati količinu posla u samim počecima. To je uključivalo izradu kolekcije, stalnu jurnjavu i potragu za novim materijalima, fotografiranje artikala, komunikaciju s kupcima, ažuriranje stranice... Irena kaže: „Najljepše od svega je što kad radiš ono što voliš, ne smatraš to „poslom“ nego uživanjem!“ Irena je dipl. ing. tekstilne tehnologije, sa završenim smjerom dizajn i projektiranje tekstila i odjeće. Njena priča o nakitu nastala je za vrijeme studija. Irena smatra da je oduvijek postojala jer je i kao djevojčica stalno nešto izrađivala, crtala, sudjelovala na brojnim radionicama i time se bavi već preko 10 godina. Hvala Valentini i čestitke Ireni na kreativnosti i uspjehu u samostalnom poslu!

Irena Vučinić Art Jewelry je kombinacija razigranog svijeta mladih djevojaka, krhke ženstvenosti i snažnog, softisticiranog glasa dama sa stavom.
Link: https://www.facebook.com/IrenaVucinicArtJewelry/timeline