Pretraži ovaj blog

četvrtak, 28. siječnja 2016.

Hana Poslek - 90 minuta s uspješnim ženama (69/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Hana Poslek je poduzetnica, majka, supruga. Samouka i svestrana. Najvažnija osobina – kreativnost. Prije pet godina hrabro se otisnula u poduzetničke vode i po putu uči plivati. Bez iskustva, veza, poznanstava, s dvomjesečnom bebom u naručju i kreditom otvorila je tvrtku i osmislila dva uspješna proizvoda: 


Ona voli reći: „Stalno se upgrade-am“ i to je istina. Ta žena stalno radi na sebi i ulaže u sebe da postane bolja mama, poduzetnica, supruga i čovjek. U slobodno vrijeme šiva, dizajnira, izrađuje unikatne igračke za svoju kćer, čita, vodi kućanstvo i cijelu logistiku oko svog posla i privatnog obiteljskog života.
Ono što je čini uspješnom je stav – Kad padneš – digni se i kreni dalje. Za nju je uspjeh – Biti sretna, a njen moto – Možeš (imati) sve što želiš!