Pretraži ovaj blog

četvrtak, 28. siječnja 2016.

Larí Marí - 90 minuta s uspješnim ženama (67/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Larissa Kunić i Marieta Kola uspješan su književno-terapeutski dvojac Larí Marí koje već dvadeset i dvije godine u Opatiji imaju svoju ordinaciju za dušu, psihu i tijelo pod nazivom Entera Clinic u koju im dolaze klijenti iz cijele Europe. Nižu uspjehe u različitim područjima svog rada. Bave se energetskom i intuitivnom medicinom uz izuzetne uspjehe u pisanju proze koja liječi.
U romanu prvijencu “Bez ljubavi i mržnje” pisale su o mladiću koji prekida vezu za svojom prošlošću te tako spasi svoj život. Mnogi su pronašli sličnost s glavnim likom, knjiga je osvojila mnoga srca i osvojile su nagradu Kiklop za najbolji debitantski roman. Drugi roman “Zlatni Mjesec” je slojevit psihološki triler koji čitatelja ostavlja bez daha servirajući mu odgovore na skrivene obiteljske tajne. Knjige su im za svaku preporuku, a od ovog dvojca možemo očekivati još puno postignuća i svakako ih vrijedi pratiti i učiti od njih!
Larissa Larí Marí Marieta, čestitamo na uspjehu!