Pretraži ovaj blog

četvrtak, 28. siječnja 2016.

Lidija Kralj - 90 minuta s uspješnim ženama (61/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Karmen Karloci poslala je lijepu preporuku za Lidiju Kralj: “Lidija Kralj, ili kako je mi bivši učenici od milja zovemo Kraljica, profesorica je matematike i informatike u Osnovnoj školi Veliki Bukovec, eTwining ambasadorica, glavna urednica portala ucitelji.hr, voditeljica stručne radne skupine za kurikulum informatike. Najviše brine i promovira sigurnost djece na internetu. Zbog nje se čuje u Hrvatskoj i šire o jednoj maloj seoskoj školi na Velikom Bukovcu. Prateći njen facebook profil možete pročitati svakakve zanimljivosti. Ponekad se pitam, spava li ona inače te koje baterije koristi da je uvijek nasmijana, vesela, vrijedna i hiperaktivna. Takvu profesoricu poželjela bih jednog dana i svom djetetu.”
Karmen, hvala puno na predivnim riječima o Lidiji, a Lidiji čestitam na proaktivnosti i trudu da pozitivno utječe na svoju zajednicu.