Pretraži ovaj blog

četvrtak, 29. rujna 2016.

Vidite li budućnost svog biznisa?

Možete li zamisliti da ostvarujete sve svoje želje? Kako bi posao izgledao kad ne bi bilo nikakvih prepreka? Osjećate li što je idealna slika vašeg biznisa? Vidite li savršenu viziju svog poslovanja?

Sve su to pitanja na koja ljudi žele znati jasne odgovore i često se pitaju postoji li vidovnjak koji bi točno mogao odgovoriti na te poslovne dileme.

Ipak, uvijek si možemo sami pomoći uz 2 jednostavna, ali vrlo korisna savjeta:

1. Uzmite list papira i opišite svoj idealan posao u sadašnjem vremenu. Svoje želje smjestite u sadašnjost i izrazite sve svoje želje i ideje. Što ćete slikovitije opisati svoje snove, lakše ćete ih moći pretvoriti u stvarnost. Vaš opis neka sadrži i vaše emocije, neka bude životan i bogat.

2. Sigurno ste već čuli za ideju da možete postići sve što poželite. To je uvijek lakše reći nego stvarno u to povjerovati. Nemojte se ograničavati sadašnjim spoznajama i racionalnim objašnjenjima. Može se dogoditi da u ovom trenutku nemate “rješenje u rukavu” za neku situaciju niti ste upoznali ljude koji bi vam mogli pomoći u nekim projektima. Možda niste još svjesni da postoje okolnosti koje vam mogu pripomoći. Možda niste još naišli na pomoć koja bi vam dobro došla. Sve su to prilike koje vas možda čekaju iza ugla. Ako ih trenutno ne vidite, ne znači da ne postoje u vašoj realnosti. Krenite misliti veliko i veliko će se i ostvarivati.

Kreirajući svoju poslovnu viziju nemojte zaboraviti u nju uključiti svoje talente, svoje interese i originalnost. Ničija poslovna vizija nije ista i ne možete je iskopirati iz nekog članka, iskustva ili knjige. Vaša vizija je vaš prostor za kreativnost i potpunu slobodu stvaranja. Rođeni smo da stvaramo i kreiramo. Vaša vizija je samo početak onoga što se već pojavilo u vašem umu i samo čeka da odškrinete vrata i povjerujete da nešto ne biste mogli zamisliti da niste sposobni i ostvariti. Sretno!