Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

Renata Vokal - 90 minuta s uspješnim ženama (6/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Renata Vokal je uspješna žena, supruga, majka troje djece, poduzetnica i baka. U sretnom je braku, voli život i posao koji radi. U 46 godina života doživjela je mnoge lijepe i teške trenutke, a svi ti događaji su je izgradili u osobu kakva je sada. Svoja iskustva i znanja zaokružila je pohađajući studije hagioterapije – antropološke medicine. Iako je doživjela mnoge probleme, smatra se sretnom osobom jer je iskusila kako je moguće vratiti zdravlje i sreću. Svoja iskustva prenosi drugima kroz projekt “Mogu, hoću, vjerujem”, gdje kroz radionice, predavanja i osobna savjetovanja vodi osobe prema uspješnijem životu.
Renata je od 1992. godine je direktorica i suvlasnice tvrtke D.R.I.M. (grafička djelatnost). 2004. je izabrana u Izvršni odbor Hrvatske udruge poslovnih žena Krug, a 2011. u istoj udruzi izabrana je za prvu predsjednicu Zagrebačkog ogranka na mandat od dvije godine. Uspješno je sudjelovala u mnogim projektima, a zajedno s projektnim timom u Krugu pokrenula je i projekt pod nazivom „Poduzetnica – to mogu biti i ja gdje je u 3 mjeseca u 2012. godinu educirano preko 100 nezaposlenih žena.
Renata 2015. godine postaje suorganizatorica društveno odgovornog projekta „Kreiramo zajedno“, a posebno je ponosna što je 2014. godine zajedno s kćerkom stvorila brend Savršen poklon – Mašnica. Riječ je o atraktivnom personaliziranom i namjenskom rokovniku i planeru. (http://masnica-planer.com).