Pretraži ovaj blog

utorak, 16. lipnja 2015.

Vedrana Nucak - 90 minuta s uspješnim ženama (14/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Vedrana Nucak je certificirana je Touch for Health instruktorica s jedanaestogodišnjim međunarodnim iskustvom i s više od 450 klijenata. Održala je više od 30 kinezioloških radionica i seminara u inozemstvu, a preko 100 u Hrvatskoj. Uz temeljnu edukaciju kroz 14 godina usavršavanja postala je stručnjak za brojne tehnike koje balansiraju tijelo i duh. Vlastita bolest natjerala ju je da pronađe jasnu vezu između kretanja uma, tijela i duha i otkrije cjelovit pristup poboljšanju fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Od tada već 13 godina savjetuje druge kako ponovno uzeti život u svoje ruke!
Vedrana je uspješna žena, savjetnica, majka i supruga. Kad završi sve obiteljske i poslovne obveze, znam da voli pisati i kreirati po noći, do kasnih noćnih sati. I bez obzira na umor, u jutarnjem terminu je vedra, baš kako njeno ime govori :) Ne mogu ni nabrojati čime se sve uspješno godinama bavi pa je najbolje da stavim link: http://www.vida.com.hr/