Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

Ana Zebec - 90 minuta s uspješnim ženama (13/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Elizabeta Smolčić sa zadovoljstvom je predstavila Anu Zebec: "Anu sam upoznala prije 22 godine. Ana je bila tiha, mirna, pomalo samozatajna djevojčica iz susjedstva , sjajnih očiju i blagog osmijeha.
Danas je Ana supruga i majka troje djece, direktorica marketinga u Sparta fitness centru kojeg vodi zajedno sa svojim suprugom. Uspješno balansira između brojnih poslovnih i obiteljskih obveza, uvijek spremna pomoći . Anina kreativnost vidljiva je na službenim stranicama mnogih tvrtki kojima je osmislila i uredila web stranice, a nakon samo par mjeseci nakon otvorenja, Sparta fitness centar u kojem je Ana direktorica marketinga , ušao je u 15 najboljih u Zagrebu. Stalnim inovacijama i kreativnim razmišljanjima, Sparta se uistinu izdvojila od ostalih.
Vođena idejom „ u zdravom tijelu zdrav duh“ ( i obratno :)) osmislila je program vježbanja za mame i bebe. Na najzabavnijem programu vježbanja u gradu, kako ga ona voli nazvati, mame se vraćaju u formu nakon poroda koristeći težinu svoje bebe kao slatke male utege. Uživanje je obostrano, a ovakav jedinstveni pristup nezaboravno je iskustvo.
Ana odavno nije djevojčica, ali njen sjaj u očima i blagi osmjeh još uvijek su tu. I da znate. Još uvijek piše i šalje ručno izrađene božićne čestitke. Poštom. Za mene, Ana Zebec je jako uspješna žena."
Hvala Elizabeti na preporuci, a Ani želim još puno uspjeha i kreativnih postignuća.