Pretraži ovaj blog

petak, 3. srpnja 2015.

Diana Pečkaj Vuković - 90 minuta s uspješnim ženama (28/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Dianu Pečkaj Vuković najjednostavnije bismo mogli opisati kao uspješnu spisateljicu (autorica više proznih djela i televizijskih scenarija: Vatre ivanjske, Dolina sunca, Pod sretnom zvijezdom, Ljubav u zaleđu, Sve će biti dobro...) i inovatoricu. To sve jednostavno zvuči kad se nabraja, ali je jako složeno za realizirati. To je sve uspjela jer je krasi jako puno korisnih vještina.
Završila je studij novinarstva, povijest umjetnosti i germanistike. Dobitnica je zlatnih odličja na svjetskim smotrama inovacija, proglašena za Prvu damu hrvatskog inovatorstva 2009. godine i nominirana za Zagrepčanku godine 2010. godine.
Članica je Hrvatskog novinarskog društva, Hrvatskog društva dramskih pisaca, Hrvatskog saveza inovatora i Svjetske asocijacije inovatorica GWIIN.
Diana, bravo za svestranost, kreativnost i hrabrost!