Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 24. veljače 2014.

Uspješne priče

Ako želite nekome upropastiti dan, ispričajte mu neku negativnu priču o tome kako je nešto nemoguće, kako se ne može ništa napraviti, kako ništa nije dostupno, kako je nešto bilo dostupno, ali nije dostupno za sve i slično... Otrovane priče dio su naše svakodnevnice. Slušamo ih svakodnevno u medijima, prepričavamo na neformalnim druženjima u krugu obitelji, kolega i prijatelja... Nažalost, negativne priče su već prevladale.

Upravo iz tog razloga pokrenuli smo projekt Večer uspješnih poslovnih priča kako bismo ubacili "kap pozitive" u našu svakodnevnicu. Na 1. večeri sugovornici su bili Mirela Španjol Marković iz Ciceron komunikacija, Prim. dr. sc. Silvio Altarac i Tanja Milošević iz Taraban lobija.

Govorili smo o razvoju karijere, ključnim osobama koje su pozitivno utjecale na njihov uspjeh i brojnim izazovima s kojima su se susretali, a danas motivirano i strasno rade svoj posao. U svom poslu svakodnevno traže novu motivaciju, pronalaze inspiraciju i idu dalje i kad je teško. Život je neizvjestan, pun uspona i padova i jako je važno da smo spremni na svaku vrstu putovanja.

Sjetite se svih uzora koje ste imali tijekom života. Sjetite se svih spretnih, pametnih, uspješnih i sposobnih ljudi koje znate... Tko od njih bi bolje ili još uspješnije ostvario ono što ste vi sami ostvarili?! Zato, pohvalite sami sebe! Ako znate još nekoga koga treba pohvaliti, podijelite s tom osobom ovo pitanje. Početak tjedna je pravo vrijeme da proširimo pozitivne priče i damo podršku jedni drugima...

Sljedeća večer će se održati 20. ožujka 2014., a očekuju vas  uspješne priče Darka Balaša, Dajane Furgala Šuper i Petre Gudelj. U tijeku su prijave, a više informacija možete potražiti ovdje: link