Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 24. veljače 2014.

Duhovni menadžer u vama

Kada nemate što izgubiti, vrijedi se potruditi i pokušati napraviti nešto bolje životne uvjete za sebe. Svojim ponašanjem, stavovima, razmišljanjima i namjerama utječemo na ljude oko nas. Ne možemo promijeniti makro okružje, niti uspostaviti ravnotežu u cijelom svemiru, ali svi to možemo učiniti prvo u sebi, a onda u svojim obiteljima i u društvu naših prijatelja.

Pronađite vrijeme za dobre ljude, koji u vama potiču pozitivne emocije, za ljude koje imaju dobre namjere i veliko srce. Ako se bolje osvrnemo, naći ćemo ih zaista puno i u kompeticiji sklonom poslovnom svijetu.

Ljudi provedu cijeli život ili dobar dio života čekajući da se nešto posloži, da ih netko ili nešto pokrene, čekaju neko nadahnuće, potvrdu od drugih, potvrdu da će sigurno uspjeti ili čekaju da ih netko sufinancira.

Nema savršenog vremena da se nešto učini niti certifikata koji vam unaprijed može dati jamstvo da će stvari teći prema unaprijed definiranoj špranci ili formuli. Upravo iz tog razloga treba početi odmah!

Pozivam vas na radionicu i savjetovanje s područja duhovnog menadžmenta, odnosno avanturu u kojoj ćemo potražiti dublji smisao i dodatnu inspiraciju u svim poslovnim situacijama.

Više informacija o radionici kroz 5 subota po 2 sata možete potražiti ovdje: LINK