Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

Marija Ivaniš - 90 minuta s uspješnim ženama (7/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Jasenka Zubac ispričala nam je priču o Mariji Ivaniš. Hvala Jasenki od srca na predstavljanju osobe koja svojim primjerom mijenja svijet: "Marija Ivaniš, je doktorica ekonomskih znanosti, Viši asistent na katedri za upravljanjem znanjem, Fakultet za menagment turizmu i ugostiteljstvu, Opatija. Autor je brojnih znanstvenih radova, kao i dvije knjige a u procesu izdavanje treće knjige „Poslovna etika i duhovnost u procesu korporativnog upravljanja“. Veliku ljubav i znanje ulaže upravo u ovom jako važnom području poslovne etičnosti i duhovne inteligencije u poslovnom svijetu, bez koje buduće korporacije ne mogu razvijati zdravu poslovnu politiku.
Njeni studenti je pamte po dobroti, znanju, stručnosti i kao osobu koja trajno širi Ljubav, Mir i Radost oko sebe.
Ona je svijetli i prekrasan primjer kako samohrano roditeljstvo može možda biti zahtjevno, ali uz Ljubav i strast za životom i učenjem, može biti prožeto balansom, uspjehom i radošću.
U slobodno vrijeme meditira, pohađa igraonice sa Anđelima, organizira meditacije, širi ljubav, dobrotu i ljubav prema učenju. Na trajnom je putu samospoznaje i iscjeljenja, i zaista je divan primjer kao žena, prijateljica, majka.
Samo su 4 područja na kojima treba raditi: ljubav, zdravlje, prosperitet i izražavanje samih sebe. Dok god dišemo imamo priliku promijeniti svije(s)t, svakim danom i dahom. Marija Ivaniš je predivan primjer svega toga."