Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

Dragana Mladenović - 90 minuta s uspješnim ženama (8/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Bjanka Samec Kapetan istaknula je uspjeh Dragane Mladenović koja je završila Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet - socijalni pedagog i radila je 13 godina kao grupni odgajatelj u dječjem domu. "Za trenera NLP-a i HNLP-a certificirana je u Neuroenergetics - Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju. Istom je prigodom stekla i certifikat za Coach-a. Dragana je također certificirani terapeut za Time Line TherapyTM, a završila je tečajeve iz Hipnoze 1 i 2 (Hexagon training company). Bila je asistent trener na Trenerskom treningu u Neuroenergetics-internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju, Lancaster, SAD.
Dragana, do sada u svom dugogodišnjem trenerskom radu kontinuirano drži treninge za NLP praktičare i mastere, NLP trenere, mnogobrojne in-house i specijalizirane treninge. Koautor je knjige Uvod u NLP-osobni rast i razvoj, prve knjige o NLP hrvatskih trenera. Ima bogato iskustvo u individualnom coachingu i savjetovanju. Gost predavač je u HR centru u Beogradu.
Dragana živi to što uči, voli NLP i vjeruje da je NLP jedan od načina kako ljudi mogu upravljati sobom i svojim životom. Vjeruje da je misija svakog čovjeka da je sretan i da svatko ima sve što mu je potrebno da to i ostvari. Njeni polaznici je pamte po nepresušnoj pozitivnoj energiji, znanju koje nesebično dijeli, stručnosti i kao osobu koja trajno širi ljubav, mir i radost oko sebe.
Ona je prekrasan primjer kako je moguće uspjeti kao žena oslanjajući se samo na sebe, vjeru u sebe i pozitivan stav prema životu. Dragana je nevjerojatno odgovorna, savjesna, etična i žena od riječi. Mnogima je promijenila život nepovratno nabolje i pokazala da je sve moguće. U slobodno vrijeme kuha i to jako finoooo, te se bez obzira na nedostatak iskustva posvetila vrtlarenju i to joj jako dobro ide. Širi pozitivnu energiju, dobrotu i ljubav prema učenju. Ovom prilikom nominiram moju dragu prijateljicu i životnu učiteljicu Draganu zahvaljujući kojoj se moj život promijenio iz korijena i na tome sam joj vječno zahvalna."
Dragoj Bjanki hvala za lijepu preporuku, a Dragani čestitam na uspjesima!