Pretraži ovaj blog

srijeda, 17. lipnja 2015.

Sunčana Seletković - 90 minuta s uspješnim ženama (17/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Mirjana Biščević preporučuje Budifitmamu Sunčanu - sjajnu trenericu koja je uspjela pokrenuti druge žene na vježbanje i promjenu prehrane. Tko kaže da nisu važni mišići?!
Sunčana Seletković, autorica je priručnika “15 minuta dnevno do vitkog tijela”, po zanimanju je dipl. ekonomistica, a po vokaciji fitness entuzijastica i nutricionistica. Uz brojne certifikate i diplome s područja vježbanja i zdrave prehrane vrlo uspješno provodi u djelo različite programe kojima mamama daje inovativnu mogućnost vježbanja kod kuće, odlična je motivatorica u topljenju masnih naslaga :)
Ima 48 godina i tijelo na kojem joj mnoge žene mogu zavidjeti. Srdačna i vedra širi pozitivu i kaže: "Možeš i ti, ne predaj se ili ono tipično... idemo curke... još samo 5 sekundi!!!"
Udana je i majka jednog djeteta, a s obitelji živi u Samoboru gdje se nalazi i Budi Fit Mama centar. Više na: www.budifitmama.hr
Hvala Mirjani na lijepim riječima o Sunčani, a Sunčani želim najsunčaniju budućnost! :)