Pretraži ovaj blog

nedjelja, 12. srpnja 2015.

Andrea Vrban Geržina - 90 minuta s uspješnim ženama (31/90)


Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Njeno ime je Andrea Vrban Geržina i istinska je zaljubljenica u stvaranje novih priča, komunikaciju i odnose s klijentima. Desetljeće je u korporativnom svijetu, marketingašica u srcu, a poduzetništvo provlači kroz posljednjih 7 godina svog profesionalnog razvoja.
Vlasnica je i direktorica tvrtke Status PRodukcija d.o.o. U sretnom je braku i ima 2 djece. U slobodno vrijeme bavi se trčanjem.
„Vlasnica“ je brojnih certifikata, pohađala je različite edukativne programe, a među ostalima je i Master Practicioner NLP čije vještine i tehnike primjenjuje u svom radu. Sudjelovala je u kreiranju i pokretanju nekoliko službi za korisnike, edukaciji agenata i njihovih voditelja, bila je dugogodišnja voditeljica tima za podršku prodaji u jednom od najvećih poslovnih kontakt centara u Hrvatskoj.
Nakon višegodišnjeg korporativnog i poduzetničkog iskustva, odlučila je napraviti zaokret u svojoj poslovnoj karijeri u smjeru marketinga i odnosa s javnošću te je završila 2 programa stručnog usavršavanja i stekla zvanja Specijalist za oglašavanje i odnose s javnošću i Specijalist za internet marketing u Poslovnom učilištu Filaks.
Uz stalno radno mjesto vodi tvrtku koja je specijalizirana za usluge produkcije, marketinga i promocije u glazbenom biznisu. Uz supruga glazbenika Igora Geržinu, uspješno stvara uspješnu poduzetničku priču u Hrvatskoj i inozemstvu.
Andrea uživa u svojoj obitelji, kreiranju vlastitih projekata i okuplja inspirativne suradnike u čiju snagu duboko vjeruje.
Bravo Andrea i čestitam na svim uspjesima!