Pretraži ovaj blog

četvrtak, 28. siječnja 2016.

Anja Moretii - 90 minuta s uspješnim ženama (64/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Još jedna preporuka za uspješnu ženu stigla nam je od Kristine Jaranović i to za Anju Moretti i kako kaže Kristina – jednu od najboljih hrvatskih dizajnerica, vlasnicu dvaju modnih brendova: Stehlik i O’dijelo. “Karakteristične romantične haljine, prekrasne unikatne vjenčanice sa jedne strane + personalizirana umjetnička odijela, prava su remek dijela ove istarske umjetnice. Bez obzira na veliki modni uspijeh, Anja je, otkad ju znam, bila i ostala čvrsto sa nogama na zemlji. Toliko je topla i draga osoba da jednostavno, kao da je omotana nekim nevidljivim čudesnim selotejpom – baš se “zalijepiš” za ono što nosi u sebi.
Zbilja je divna i njena umjetnost zahtjeva da ju vidi svijet – kao što je to nedavno učinio i birtanski Vogue. Od srca ju svrstavam među 90 uspješnih žena koja savršeno balansira između svog posla, obitelji i majčinstva. Od Anje imamo još puno toga za doživjeti, a u međuvremenu, posjetite: Facebook

Hvala Kristini, a Anji čestitamo na uspjesima!