Pretraži ovaj blog

četvrtak, 28. siječnja 2016.

Ružica Koraca - 90 minuta s uspješnim ženama (65/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Kristina Jaranović nam je predstavila i preporučila još jednu uspješnu ženu – Ružicu Koraca: “Ružica je … ma ne srećete tako često takve osobe – osobe koje su toooliko ispunjene dobrotom, nježnošću, krhkošću a s druge strane toliko jake, hrabre i neustrašive. Kad se Ružica nasmije, doslovce – oko vas procvjetaju ruže jer prenosi toliko dobrih vibracija i pozitive koja ispuni cijeli prostor oko vas.
Voditeljica je na TV Istri – urednica modne emisije “Budi Stylish“, koju stvara u dobrom društvu Anje Moretti.
Osim toga, jako je svestrana, pa ju možemo pronaći u raznim društvenim i modnim segmentima. Toliko je predana i toliko voli sve ono čega se ulovi – jednostavno je predodređena da bude uspješna žena. Želim joj od srca još puno, puno sjajnih projekata i da nikada ne “skine” taj osmijeh s lica i “izbriše” dobrotu iz srca”.

Čestitamo na ljepoti i dobroti koju obje širite oko sebe!