Pretraži ovaj blog

četvrtak, 13. listopada 2016.

Konferencija o zdravlju po vašoj mjeri - Previše ili premalo


Pozivamo vas 15. studenog 2016. u Zagrebu na malo drugačiju konferenciju o zdravlju. Kao što vitamini puno bolje djeluju u sinergiji, tako je i ova posebna „mješavinastručnjaka odabrana s jasnom namjerom i ciljem. O „Previše ili premalo“ zdravlja, hrane, vitamina, hormona, posla, lijepih riječi ili optimizma govorit će nam stručnjaci: Dorothea Amtmann, Vanja Kovačić, Sanja Toljan, Elvira Mlivić Budeš, Vladimira Velički, Krešimir Butković i Vedrana Nucak u organizaciji tvrtke VEDA d.o.o., a u sklopu programa VIDA-odaberi zdravlje.

Ova konferencija namijenjena je svima koji hoće živjeti bolje, smislenije i zadovoljnije bez obzira na situaciju u kojoj se trenutno nalaze. Ponekad ne možemo promijeniti okolnosti, ali uvijek možemo promijeniti svoj stav prema životnim izazovima. U svakom trenutku imamo slobodu nešto odabrati. Za smislen odabir dobro je imati prave informacije.
Pridružite nam se i uz naše zanimljive stručnjake saznajte koji putevi vode do resetiranja optimizma, vitalnosti i unutarnjeg zadovoljstva.

Link na više informacija: http://vida.com.hr/konferencija/