Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

Patrizia Milani - 90 minuta s uspješnim ženama (12/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Od kad je Patrizia Milani ušla u život Renate Vokal, Renata osjeća kao da je poznaje oduvijek. Kaže da je Patrizia žena koja širi pozitivu, ljubav i sreću. Uz nju se sve čini jednostavnije i moguće. Renata kaže: "Ne samo što je sposobna, poduzetna i lijepa, spremna je dati podršku i pomoći drugima kad god je to potrebno".
Patrizia Milani je direktorica obiteljske tvrtke Vibrobeton d.o.o. koja proizvodi betonsku galanteriju. O uspješnosti njene tvrtke govori i podatak kako je Vibrobeton uljepšao izgled brojnih javnih površina diljem Istre, a između ostalog i aerodroma u Puli. Patrizia je i predsjednica Lions kluba Pula, a uz to i predsjednica biciklističkog kluba u Puli te aktivna članica kluba BPW (Business and Professional Women) Pula i Donne d'Europa. Uz sve to, Patrizia dizajnira te je tržištu predstavila projekt CONCRETE torbe koja je stvorena za modno osviještene poslovne žene.
Hvala Renati na preporuci ove divne dame i uspješne poslovne žene, a Patrizia zaslužuje još puno poslovnih i privatnih pobjeda!