Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

Kristina Ožbolt - 90 minuta s uspješnim ženama (11/90)

Na Facebooku sam pokrenula projekt koji predstavlja 90 uspješnih žena pod nazivom 90 minuta s uspješnim ženama. Zajednica na Facebooku proširit će se na druge aktivnosti izvan društvenih mreža, a ovo je samo jedan fantastičan početak u kojem svi imamo priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća.

Dok sam s ovom divnom damom i uspješnom ženom sjedila na kavici (nakon što smo se opet slučajno susrele na cesti), stigla je prijave Elene Cvjetković baš za nju. Elena kaže: "Za ovu hvale vrijednu inicijativu Elvire držim boljim predlagati mlade žene: one su tu i njihovo vrijeme tek dolazi! Kristina Ožbolt treba biti dijelom ove priče. Jer je poduzetna, hrabra, vrijedna, draga i ima osmijeh kao da anđeli pjevaju. I zato sto sam probala Torte Tina. I zato, najiskrenije: jer ona zna raditi torte. Zna. Za prste polizat'. A ja ne znam. Pa i zato joj se divim. I jer joj oči blistaju kad priča o svom poslu! Kristina ima 32 godine, majka je dvoje preslatke dječice, ima supruga s kojim kad je vidite pomislite: Awww kako su sladak par! Po zanimanju je odjevni tehničar, ali pazite sada: odijeva torte! Onako kako to ona želi i zamišlja... Ljubav prema mikseru i pećnici prenosi u slasnim zalogajima. Ljudi, to se osjeti: kad nešto spremate s puuuno ljubavi! Pleše, šeta i ljenčari kad može. Opuštena, slatka kao torta od višanja. Da ne pričam previše: prvom prilikom kad probate Torta Tina kolače ili torte – sve će vam odmah nakon prvog zalogaja biti jasno!" (foto by G.I.Tepeš)
Bravo za Kristinu što živi svoje snove i hvala Eleni na predivnim riječima i opisu!

Za dragu Tinu, stigla je još jedna preporuka i to od Martine Gračner. Tinu je preporučila ovako: "Draga Elvira, divna ideja za nominacije uspješnih žena. Iako je već nominirana meni je prva pala na pamet Kristina Ožbolt. Divna žena i prijateljica koja život oko sebe čini jako slatkim svojim umjećem u izradi torti, koje stvarno imaju svoju dušu pri svakom zalogaju. Kada sam u njezinom društvu divim joj se na pozitivnoj energiji I krilatici "Život je lijep" koja se kod nje osjeća I onda kada je teško. Uvijek je osmijeh na njezinom licu koji kao domine prelazi na sve u njenoj blizini." Hvala Martini i čestitke još jednom Tini! :)