Pretraži ovaj blog

srijeda, 28. rujna 2016.

Tko će se veseliti s vama?

Kad nešto radite pa pogriješite, mnogi će reći da su točno znali što će se dogoditi. Međutim, dok su mogli nešto pomoći, nisu imali taj osjećaj.

Kad nešto gradite, mnogi će vam reći da je to uzalud, jer će se sigurno za godinu-dvije nešto promijeniti pa nepotrebno ulažete trud. Međutim, kad vide da to nečemu vodi, htjet će se pridružiti vašem projektu.

Kad idete prema nečemu, reći će vam da se upravo sprema nevrijeme i tko zna što vas sve može čekati na putu pa je bolje da ni ne krećete. Međutim, ako vide da ste pronašli neki put, pitat će da ih povezete.

Kad ostvarite uspjeh, mnogi će pronaći razlog i metodu po kojoj ste radili, a sjetit će se i u čemu niste dobri. Međutim, dok ste se penjali, neki su gledali kako se znojite bez da pruže ruku i zajedno nešto stvorite.

Kad radite dobro, okružite se dobrim ljudima koji su otvoreni za suradnju i za napredak. Ne s onima koji će vas kočiti i koji će vam govoriti da ne možete. Okružite se onima uz koje možete vidjeti da je sve moguće i koji će se beskrajno radovati svačijem uspjehu. Samo oni koji vide zašto netko nešto stvara, mogu stvarati i sami.

Samo oni koji pozdravljaju tuđi uspjeh mogu graditi vlastiti.